Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники архівної справи, щиро вітаю вас з професійним святом - Днем працівників архівних установ!

24/12/2022

 24 грудня в Україні відзначається День працівників архівних установ. Це свято було встановлене 30 жовтня в 1998 р. відповідно до Указу Президента України № 1200/98.
 
Робота працівника архівної установи складна і відповідальна. Збираючи документальні матеріали, ви виконуємо важливу суспільно значущу справу. Адже покликані берегти свідчення історичної пам’яті українського народу, єднати її нерозривним зв’язком із сьогоденням і майбуттям. 
 
Переконаний, що Ваш професіоналізм і висока відповідальність, відданість обраній справі і надалі будуть запорукою примноження нетлінних духовних надбань народу.
 
Сердечно бажаю всім працівникам та ветеранам архівної справи миру, невичерпної енергії, вдалих пошуків і цікавих знахідок аби ваша важлива праця завжди була плідною та натхненною,   благополуччя та щастя у родинах! Нехай робота приносить вам радість і задоволення, збагачує знаннями та життєвою мудрістю.
 

Начальник районної

військової адміністрації   Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →