Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

З нагоди відзначення Дня енергетика

22/12/2022

 Сьогодні, 22 грудня, з нагоди відзначення Дня енергетика начальник районної військової адміністрації Владислав Дмитрів привітав енергетиків району з професійним святом. Почесною грамотою Баштанської районної військової адміністрації нагороджена Смола Ольга Леонідівна, в.о. директора Східного округу АТ «Миколаївобленерго», за самовіддану невтомну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток енергетики України в умовах воєнного стану та з нагоди Дня енергетика.

Подяки начальника Баштанської районної військової адміністрації оголошені:
 
- колективу філії акціонерного товариства «Миколаївобленерго» Снігурівського району;
- колективу філії акціонерного товариства «Миколаївобленерго» Березнегуватського району;
- колективу філії акціонерного товариства «Миколаївобленерго» Баштанського району;
- колективу філії акціонерного товариства «Миколаївобленерго» Новобузького району;
- колективу філії акціонерного товариства «Миколаївобленерго» Казанківського району
 
за самовіддану щоденну працю, особистий внесок та злагоджену роботу із забезпечення енергопостачання підприємств, установ, організацій і населення Баштанського району в умовах воєнного стану нагоди Дня енергетика.
 
Владислав Дмитрів висловив енергетикам подяку за важку, але таку вкрай необхідну щоденну працю. Подякував за те, що у випробувальний для країни період вони з розумінням, відповідальністю та професіоналізмом підійшли до виконання поставлених перед ними завдань та від щирого серця побажав миру, міцного здоров’я, стабільної частоти в електромережах, енергії у вирішенні життєвих і виробничих завдань, гармонійного поєднання здобутків ветеранів- енергетиків з енергією молодого покоління!
 
  
 

Всі новини →