Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

До Березнегуватської громади передано будівельні матеріали

28/12/2022

У понеділок, 26 грудня, Баштанською районною військовою адміністрацією відвантажено будівельні матеріали Березнегуватській селищній територіальній громаді у вигляді шиферу для комунальних закладів та приватних домоволодінь.

Нагадуємо, що за ініціативи Президента України Зеленського Володимира Олександровича, сприяння голови Миколаївської обласної військової адміністрації Кіма Віталія Олександровича, керівництва АТ «Укрзалізниця» здійснюється закупівля і доставка будівельних матеріалів для територіальних громад, які постраждали в результаті воєнних дій, що тривають на території України.

Будівельні матеріали, які передаються на громади значно пришвидшують процес утеплення та відновлення житлової інфраструктури. Віримо, що така омріяна перемога та мир на нашій землі настане найближчим часом і життя в районі та в країні вцілому незабаром повернеться в звичне русло.

Разом до перемоги!

 

Всі новини →