Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

4 січня 2023 року начальник районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів розширену апаратну нараду

05/01/2023

Вже традиційним є початок кожного нового робочого року у Баштанській районній військовій адміністрації починається з підведення підсумків за минулий рік та окреслення головних векторів роботи на рік, що наступив.

Вчора, 4 січня 2023 року, начальник районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів розширену апаратну нараду з першим заступником начальника, заступниками начальника, керівником апарату та керівниками структурних підрозділів районної військової адміністрації.

Під час наради заслухано звіти керівників структурних підрозділів районної військової адміністрації про виконання завдань у минулому 2022 році. Обговорено основні проблемні питання, які виникали у процесі роботи протягом минулого року та сформовано основні завдання, які будуть виконуватись у цьому році.

Владислав Дмитрів наголосив на виконанні першочергових завдань - забезпечення потреб жителів Баштанського району продуктами харчування, медикаментами, засобами гігієни, теплими речами, сприяння у вирішенні питань відновлення пошкодженого житла, забезпечення засобами опалення для обігріву осель, тощо, в першу чергу у  деокупованих населених пунктах.

За підсумками наради начальником районної військової адміністрації Дмитрівим В.М. надано доручення для відпрацювання.

 

Всі новини →