Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні жителі Баштанського району!

19/01/2023

Управління державної міграційної служби України в Миколаївській області інформує, що Баштанський відділ та Новобузький сектор підключені до інформаційних систем ДМС України та надають адміністративні послуги громадянам з листопада місяця 2022 року.

Окрім цього, ДМС України погоджено відновлення роботи Березнегуватського та Казанківського секторів Управління. Після проведення технічних заходів, станом на 17 січня поточного року, надання адміністративних послуг громадянам зазначеними підрозділами відновлено.

Снігурівський відділ УДМС тривалий час знаходився на окупованій території та була зруйнована адміністративна будівля ГУНП у Миколаївській області у якій був розташований підрозділ. Станом на 17 січня поточного року відсутня можливість надання на території міста Снігурівка адміністративних послуг (продовжуються заходи з розмінування, ведеться пошук придатного для надання послуг приміщення).

У разі підтвердження можливості та безпечності надання послуг на території міста Снігурівка, у приміщенні що відповідає вимогам, УДМС у Миколаївській області буде розглянуто питання щодо визначення співробітників, які будуть виконувати службові завдання та розгорнуто робочу станцію для надання послуг громадянам з використанням каналу зв’язку бездротового інтернету «Starlink».

Всі новини →