Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні жителі Баштанського району!

22/01/2023

  22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу, як величне національне свято - день ухвали Акту Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки та Днем Соборності України.

Відзначення цієї дати засвідчує, що немає Східної і Західної України, є лише одна єдина незалежна, соборна й демократична держава і ми – єдиний народ! Цей день належить кожному з нас, як історичний символ об’єднання України і, водночас, як загальний для всіх орієнтир майбутнього – саме суспільна, духовна і територіальна єдність України є найважливішою умовою для успіху нашої держави.
 
Щиро вітаю усіх з цим надзвичайно важливим святом для нашої країни. Бажаю усім міцного здоров’я, твердості духу, незламної гідності, добра, миру, злагоди та віри у гідне майбутнє рідного краю та України!
 
Начальник районної
військової адміністрації Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →