Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

День пам’яті Героїв Крут.

29/01/2023

 Сьогодні в Україні згадують події 29 січня 1918 року, відомі як бій під Крутами. Понад сторіччя тому 300 молодих студентів-патріотів постали проти чотирьохтисячної більшовицької армії , юні герої Крут зробили майже неможливе ціною власного життя. Вище за власне життя молоді українці поставили свободу і гідність, незалежність своєї держави. Це важлива дата для кожного українця, а особливо для тих, хто зараз захищає нашу країну.

Ми вшановуємо героїзм української молоді, справжніх патріотів, які загинули у нерівному бою, виборюючи українську державність. У холодному січні 1918 року ці хлопці подали усій нашій нації приклад беззавітного служіння своїй країні.
 
Цей День, не дивлячись ні на що, назавжди залишиться світлим в нашій пам’яті. День подвигу та прикладу для майбутніх та нинішніх поколінь- день надії і любові до своєї Батьківщини. 
 
Крути стали легендою, символом жертовності та незламності молодого покоління. Вічна слава й пам’ять Героям, які полягли в бою за наше сьогодення та свободу України.
 
Начальник районної
військової адміністрації    Владислав ДМИТРІВ

 

Всі новини →