Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Сьогодні ми вкотре згадуємо про Афганістан

15/02/2023

Щорічно, 15 лютого, український народ віддає глибоку шану усім солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших “гарячих” точках.

Війна в Афганістані трагедією і болем увійшла у життя багатьох українських громадян.

Велика кількість українських військовослужбовців виконували відповідальні миротворчі завдання в Іраку і Сирії, Лівані і Югославії та багатьох інших державах. Куди б не закидала доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство вони заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни - миротворця. 

Так сталося, що більшість ветеранів, які пройшли через всі ці випробування, зараз беруть участь у війні за незалежність вже нашої країни, використовуючи свій безцінний бойовий досвід для збройного захисту України від московських загарбників або активно допомагають в обороні держави в інший спосіб. Багато хлопців вже віддали життя за свою державу в російсько-українській війні з 2014 року…

Схиляємо голови перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру. Ми завжди будемо пам’ятати всіх тих, хто не повернувся. 

З вдячністю звертаюсь до всіх ветеранів району. Від усього серця бажаю вам і вашим родинам здоров’я, скорішої Перемоги та швидкого повернення до нормального повсякденного життя!

Начальник районної військової адміністрації                       Владислав Дмитрів

Всі новини →