Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

«Співпраця в умовах воєнного стану »

28/02/2023

        27 лютого 2023 року відбулася робоча зустріч начальника Баштанського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях  Ірини Лисенко та начальника Новобузького відділу Баштанської філії Миколаївського обласного центру зайнятості Тетяни Бабич.

В ході зустрічі були обговорені  умови залучення клієнтів пробації до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів №753 від 13.07.2011 року та проведено аналіз виконання спільного плану роботи за 2022 рік. 

Начальник Новобузького відділу Баштанської філії Миколаївського обласного центру зайнятості Тетяна Бабич ознайомила з інформацією щодо порядку реєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, надання соціальних послуг з працевлаштування,  як на постійну роботу, так і на громадські роботи, професійного навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації безробітних, залучення до інформаційних та тематичних семінарів. 

         Під час зустрічі керівники установ дійшли згоди щодо напрямків подальшої співпраці в умовах воєнного стану та обговорили спільні плани дій щодо соціальної підтримки осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Адже, спільна співпраця – перший крок до виправлення засуджених, їх адаптації у суспільстві та самореалізації.

   

 

Баштанський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації»

в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях 

 

 

Всі новини →