Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні представниці прекрасної половини нашого суспільства.

08/03/2023

Шановні представниці прекрасної половини нашого суспільства. У цей весняний день прийміть щирі вітання зі святом!
 
Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. Жінка – це втілення любові, ніжності, материнського тепла, її виваженість і мудрість є запорукою порядку в суспільстві. Та попри свою тендітність і чуйність, ви, любі наші, буваєте стриманими і непохитними, розважливими і принциповими. 
 
Ви надихаєте чоловіків на рішучі вчинки і відважні подвиги, а ваша любов і молитви додають нам сил і наснаги. З початком повномасштабного вторгнення ворожої російської армії на територію нашої держави українки вкотре довели, що є надійною опорою – поруч із чоловіками деякі з них взяли до рук зброю, або медичні сумки, щоб рятувати військових прямо на фронті, інші зайнялись волонтерством для допомоги не лише військовим, які захищають Україну, але й дітям та літнім людям, які намагались врятуватись від ворожої навали.
 
Українки показали всьому світові, що не мають доводити чоловікам своє рівноправ’я… Кожна жінка уособлює в собі Весну, Любов та Красу. Так було і так буде завжди – і не лише цього сонячного ранку.
 
І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса. Адже саме ви перетворюєте буденний та одноманітний світ на чарівну перлину, яка дарує радість кожному, хто знаходиться поруч.
 
Начальник районної військової адміністрації     Владислав Дмитрів

Всі новини →