Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Цими весняними сонячними днями ми вшановуємо пам’ять невмирущого генія слова, народного поета, художника Тараса Григоровича Шевченка.

09/03/2023

В усі часи історії України постать Тараса Шевченка виступала символом боротьби за свободу, який, народившись у рабстві, зумів своїм словом і життям не лише знищити власну неволю, але й стати світочем для цілої нації.
Немає такого періоду і такої події в історії України, де б Тарас не був зі своїм народом. І сьогодні в час боротьби Українського народу за незалежність, територіальну цілісність та суверенітет, Шевченко та його Слово є для нас опорою і натхненням.
Великий Кобзар залишив своїм землякам пророчі життєві дороговкази.
«Кобзар» для нас, українців, став найважливішою після Біблії книгою. Саме з ним ми вчимося мислити і діяти, вчимося боротися, не здаватися і перемагати!
Сьогодні у важкі часи історії України ми показали надзвичайну мужність і виваженість, стійкість й послідовність. А ще твердо впевнені і сповнені тим Тарасовим словом.

 

Всі новини →