Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

В Баштанському районі оголошено неблагополучною по лейкозу ВРХ молочно-товарну ферму

13/03/2023

13 березня відбулося позачергове засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Баштанській районній військовій адміністрації під головуванням першого заступника начальника районної військової адміністрації Наталії Казаріної.

Цього разу на засіданні розглянуто 3 питання, а саме:

- Про заходи профілактики щодо недопущення занесення та поширення збудника грипу птиці на територію Баштанського району.

- Про заходи профілактики та боротьби зі сказом тварин на території Баштанського району.

- Про оголошення неблагополучною по лейкозу великої рогатої худоби молочно-товарну ферму Баштанського психоневрологічного інтернату та запровадження карантинних обмежень.

Відповідно до рішення комісії оголошено неблагополучною по лейкозу великої рогатої худоби молочно-товарну ферму Баштанського психоневрологічного інтернату та запроваджено карантинні обмеження згідно Інструкції з профілактики та оздоровлення великої рогатої худоби від лейкозу.

Члени комісії також затвердили План основних заходів щодо оздоровлення великої рогатої худоби від лейкозу на молочно-товарній фермі Баштанського психоневрологічного інтернату.

 

Всі новини →