Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Привітали метеорологів зі святом

27/03/2023

Новий робочий тиждень розпочався з привітань.

Начальник районної військової адміністрації Владислав Дмитрів разом із заступником Андрієм Дяченко завітали до метеорологічної станції (М-ІІ) Баштанка. Привітали із професійним святом - Всесвітнім днем метеоролога, яке відзначалося минулого тижня. Поспілкувалися з чарівними представницями колективу.

Очільник району відзначив грамотами Баштанської районної військової адміністрації за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків, особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері гідрометеорологічної діяльності та моніторингу довкілля на території Баштанського району техніків-метеорологів Ольгу Іваничко, Тетяну Богату та Галину Москаленко.

Владислав Мирославовоич подякував усьому трудовому колективу за важливу щоденну роботу, якісне та своєчасне метеорологічне інформування аграріїв та населення Баштанського району, що також є значним внеском у наближенні Перемоги.

Більше фото тут

Всі новини →