Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Фінансовий відділ Баштанської районної військової адміністрації інформує

28/03/2023

Міністер фінансів України Сергій Марченко взяв участь у заході, присвяченому відкриттю німецької Національної платформи з відбудови України, що організована Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Метою даного заходу є обговорення потенційного внеску Німеччини у післявоєнну  відбудову України, а також розгляд варіантів можливої співпраці в рамках Багатосторонньої координаційної платформи донорів для України. 

“Ми налаштовані на те, щоб створити комфортні умови для залучення приватних інвестицій і структурувати їх найкращим чином. Йдеться не про одне просте рішення, а про створення “здорового” середовища в Україні, аби міжнародний бізнес хотів інвестувати. Ми маємо почати відновлення України вже зараз. Для цього потрібна максимальна синхронізація допомоги від усіх партнерів. Ми розраховуємо на активну участь у цьому процесі міжнародної спільноти, зокрема, Німеччини”, – зазначив Сергій Марченко.

Деталі: bit.ly/3lKLU9B

 

Всі новини →