Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Березнегуватській громаді обговорили важливий проєкт

05/04/2023

5 квітня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів відвідав Березнегуватську громаду, де провів робочу зустріч із очільником громади Сергієм Бойко, директоркою Березнегуватського ліцею Галиною Рудчик. Присутні детально обговорили всі важливі аспекти та питання щодо проведення підготовчих робіт по реалізації проєкту «Нове будівництво Березнегуватського ліцею Березнегуватської селищної ради». Даний об’єкт був зруйнований минулої весни внаслідок ворожих обстрілів. Кошти на його будівництво виділяються з державного бюджету. 

За час повномасштабної війни в Миколаївській області понад 200 закладів шкільної та дошкільної освіти зазнали пошкоджень різного рівню. Також є повністю зруйновані школи та дитячі садочки.  

На території Баштанського району функціонує 87 закладів загальної середньої освіти та 96 закладів дошкільної освіти. Через масовані обстрілі російської федерації пошкоджено 20 закладів ЗЗСО та 12 ЗДО.

На нинішньому етапі війни одне з найважливіших завдань для представників всіх гілок влади – швидке відновлення житла, пошкодженої інфраструктури, а також створення сприятливих умов для роботи бізнесу та підтримка людей.

«Реалізація проєктів із відновлення зруйнованої інфраструктури – це наш вклад у розвиток України, перемогу і гідне життя жителів Баштанського краю», – зазначив начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.

Всі новини →