Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Передали автомобілі для ЗСУ

07/04/2023

24 лютого 2022 року життя кожного українця змінилося. Нам усім довелося відкласти свої плани і стати на захист України, кожному на своєму фронті.

На цьому тижні, за сприяння керівництва Баштанської військової адміністрації та волонтерів, вдалося передати два автомобіля для однієї із військових частин Миколаївщини. 

Повнопривідний Volkswagen з встановленим приладом нічного бачення та Пікап Ford пройшли технічне обслуговування та готові допомагати бійцям боронити нашу державу.

«Потреба в автомобілях завжди актуальна, оскільки на передовій машини постійно знаходяться під обстрілами і потребують капітального ремонту або оновлення. Тому така допомога є вкрай необхідною та доречною. Дуже вдячний партнерам та волонтерам, які разом з нами підтримують українських захисників», – відзначив Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації.

Представники благодійного фонду «Моя Баштанка», які безпосередньо брали участь у цій благодійній справі, щиро дякують  сільгоспвиробникам Баштанського району, які надали грошову допомогу для придбання авто.

Спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!

Всі новини →