Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

«І піснею, і словом наблизим жадану перемогу»

14/04/2023

13 квітня  начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів відвідав культурно-мистецьку патріотичну акцію «І піснею, і словом наблизим жадану перемогу» на підтримку Збройних сил України, що відбулася у Баштанській територіальній громаді.

Ініціатором заходу виступила Молодіжна рада при Баштанській міській раді. До благодійного ярмарку долучилися всі жителі громади. І навіть сусідня громада  – Березнегуватська – представила свою продукцію на ярмарку.

На благодійному заході продавали різноманітні смаколики та власноруч виготовлені вироби. Серед запропонованого асортименту були з любов’ю приготовлені випічка та солодощі: паски, тістечка, кекси, торти, трубочки та інші ласощі. 

«Щира подяка всім, хто організував та долучився до цього заходу, за небайдужість і підтримку наших Збройних сил! Пишаюся, що у Баштанському районі проживає така молодь – активна, свідома, ініціативна, розумна. Дякую вам! Допомагаємо – перемагаємо! Віримо в ЗСУ», – сказав Владислав Дмитрів.

Відвідавши ярмарок, кожен отримав незабутні емоції, а головне – підтримав наших захисників. Музичний супровід на ярмарку, даруючи гарний настрій, забезпечували працівники Баштанського міського Будинку культури та дівчата з Молодіжної ради.

Спільними зусиллями було зібрано кошти в сумі 48 142 грн, котрі Молодіжна рада планує передати на потреби ЗСУ.

Більше фото за посиланням

Всі новини →