Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

13 квітня Березнегуватська громада попрощалася із загиблим захисником України – Дмитром Володимировичем Петренком

14/04/2023

На жаль, Україна втратила ще одного патріота і свого захисника. Гірко, що сьогодні кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою.

Народився Дмитро Петренко 23 травня 1992 року в селі Біла Криниця Березнегуватської територіальної громади. Тут пройшли його дитячі і юнацькі роки. У Білокриницькій ЗОШ І-ІІ ступенів він здобув базову середню освіту. Професійну освіту Дмитро отримав, навчаючись в Березнегуватському професійно-технічному ліцеї, за спеціальністю – оператор комп’ютерного набору. Дмитро був турботливим сином, люблячим чоловіком, батьком та справжнім патріотом України.

Д.В.Петренко у 2010 році був призваний на службу у Збройні сили України, а в 2014 році одним із перших став на захист нашої держави, приймав участь в обороні Донецького аеропорту. У 2018-2019 роках проходив військову службу в Березнегуватському РВК. З листопада 2022 року добровільно пішов до центру комплектування та став на захист України.

У загиблого залишилися – батьки, дружина та маленька донька.

Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття родині та побратимам загиблого бійця. Нехай Господь Бог допомагає вам перенести цю важку біль втрати близької людини.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Всі новини →