Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники пожежної охорони Баштанського району!

17/04/2023

Вітаю вас із професійним святом – з  Днем  пожежної охорони.

Щиро дякую за сумлінне виконання професійних обов’язків, за вашу нелегку, небезпечну та вкрай важливу справу у боротьбі з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей, майна від пожеж.

Своєю службою та проявом професіоналізму у пожежній справі ви стали прикладом справжнього героїзму та відданості професії вогнеборця.

Ви щодня, щогодини стоїте на варті збереження людського життя, майна та природних багатств. Саме пожежникам притаманні такі якості, як самовідданість, постійна готовність прийти на допомогу та здатність до самопожертви.

Особлива вдячність ветеранам пожежної охорони, всім тим, хто присвятив своє життя справі боротьби з вогнем і передає свій багатий досвід нинішньому поколінню вогнеборців.

Пожежна охорона пройшла значні етапи становлення і, не дивлячись на постійні зміни в різні періоди, завжди виконувала свою основну функцію по захисту від пожеж людей та їх майна, а також надбання держави. І в часи підступної російської агресії ви впевнено «тримаєте» свій фронт, виявляючи силу духу, мужність, високий професіоналізм та людяність!

Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!

З повагою, начальник Баштанської районної військової адміністрації  Владислав Дмитрів.

Всі новини →