Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні жителі Баштанського району!

18/04/2023

Зараз будь-яка  допомога вкрай важлива, адже українці продовжують страждати внаслідок кривавих дій росії. Баштанська районна військова адміністрація продовжує співпрацювати з різними благодійними фондами, організаціями, волонтерами, які допомагають жителям району котрі постраждали від війни.

Благодійний фонд «Восток SOS» з 2014 року допомагає постраждалим унаслідок російської агресії. Від початку повномасштабного вторгнення діяльність і команда фонду значно збільшилися. Наразі волонтери працюють в усіх підконтрольних Уряду областях України, проводять евакуацію жителів прифронтових територій, ремонтують шелтери та центри для ВПО. Також команда фонду надає гуманітарну, юридичну та психологічну допомогу, займається документуванням воєнних злочинів, моніторингом гуманітарної ситуації та адвокацією, проводить навчальні програми для освітян.

Для отримання кваліфікованої правової допомоги, запису на евакуацію та щоб повідомити про воєнний злочин просимо звертатися на гарячу телефону лінію БФ «Восток SOS» з понеділка по суботу (8.00 до 18.00): 0800 332 614. 

Разом до Перемоги.

Всі новини →