Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

20 квітня - День вдячності волонтерам

20/04/2023

20 квітня, у всьому світі відзначається День вдячності волонтерам. У цей день ми згадуємо словами щирої вдячності тих, хто, незалежно від віку, статі, професії і статків, за покликом серця присвятив себе волонтерству.

Волонтерство – це не лише збір коштів чи речей, це в першу чергу – спосіб життя. Вміння витрачати вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти.

У наші дні кожен, хто проявляє турботу до української нації своїми великими та малими справами наближає час, коли українці матимуть мирне небо над головою у своїй незалежній, демократичній державі. 

З відкритою збройною агресією рф борються не лише військові, а й цивільні благодійники, які служать надійним тилом українській армії та мирному населенню, роблять все можливе, аби прискорити нашу спільну Перемогу над рашистським загарбником.

Висловлюю щиру вдячність усім, хто у такий скрутний для держави час знайшов у собі силу, відвагу здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість.

Бажаю волонтерам міцного здоров’я, наснаги, оптимізму і віри у надзвичайну важливість вашої справи всім вам – сміливим, щедрим на добро, співчуття і взаємодопомогу!

З повагою та вдячністю – начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.

Всі новини →