Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Відновлення інфраструктури Баштанщини продовжується

24/04/2023

Результати відновлення пошкодженої внаслідок ворожих обстрілів інфраструктури в Баштанському районі за період з 17 по 24 квітня.

Березнегуватська громада

У смт Березнегувате за цей період проводили відновлення Березнегуватського будинку культури. Завершено роботи зі встановлення вікон та дверей - встановлено 7 вікон (загалом – 18 вікон, 4 дверей та 9 склопакетів у вікнах). 

Продовжуються роботи щодо облаштування відкосів на замінених вікнах Висунського ліцею (загалом встановлені 79 нових віконних конструкцій).

Також тривають роботи щодо поточного ремонту даху Березнегуватської гімназії №1  площею 1500 м.кв., відремонтовано дах першого корпусу гімназії площею 660 м. кв.

Широківська громада

Протягом звітного періоду здійснено замінено шиферу на даху 4 приватних будинків у с-щі Широке та 2 – у с.Червона Долина.

Відновлення пошкодженої внаслідок російської агресії інфраструктури в Баштанському районі наразі триває.

Баштанська районна військова адміністрація дякує всім комунальним службам, які оперативно виконують свою роботу й відновлюють пошкоджені внаслідок збройної агресії російської федерації об'єкти. Працюємо, кожен на своєму фронті.

Всі новини →