Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

2 травня - вебінар про залучення бюджетних і донорських фінресурсів на підтримку закладів освіти!

01/05/2023

2 травня 2023 року Всеукраїнська асоціація ОТГ разом із швейцарсько-українським проєктом DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему «Залучення та використання бюджетних та донорських фінансових ресурсів на підтримку та відновлення закладів освіти».


Щоб подолати наслідки війни, громади потребують значних ресурсів для їх вирішення. І перед цією проблемою ОМС не наодинці – підтримку щодо відновлення роботи закладів освіти надає держава, а також з перших днів повномасштабної війни на виклики оперативно реагує громадянське суспільство у співпраці з міжнародними гуманітарними організаціями.

Зокрема на вебінарі розкажуть про:

  • особливості використання бюджетних коштів для фінансування закладів освіти в умовах воєнного стану, актуальні програми державного бюджету, які можуть бути спрямовані на відновлення закладів освіти;
  • взаємодію з міжнародними гуманітарними організаціями та агентствами ООН;
  • грантові можливості для залучення фінансування для підтримки систем формальної і неформальної освіти.

Дата і час: 2 травня 2023 року, 14:00.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/mPgcpJyySojryPXn8         

Важливо! Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді листи потрапляють саме туди. Посилання проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.

 

Всі новини →