Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Відновлення інфраструктури Баштанщини продовжується

01/05/2023

Результати відновлення пошкодженої внаслідок ворожих обстрілів інфраструктури в Баштанському районі за період з 25 по 30 квітня.

Березнегуватська громада 

У смт Березнегувате за цей період проводили відновлення публічної бібліотеки Березнегуватської селищної ради - встановлено два вікна і три склопакети у вікна.

Здійснено частковий ремонт глядацьких трибун стадіону в смт Березнегувате та даху адмінприміщення стадіону.

Також тривають роботи щодо поточного ремонту даху Березнегуватської гімназії №1 площею 1500 кв.м. Вдалося відновити ще 300 кв.м

Завершено ремонтні роботи щодо заміни вікон Висунського ліцею, на встановлених раніше 79 віконних конструкціях облаштовано відкоси. Проведено поточний ремонт покрівлі ліцею.

Відновлення пошкодженої внаслідок російської агресії інфраструктури в Баштанському районі наразі триває.

Баштанська районна військова адміністрація дякує всім комунальним службам, які оперативно виконують свою роботу й відновлюють пошкоджені внаслідок збройної агресії російської федерації об'єкти. Працюємо, кожен на своєму фронті.

Всі новини →