Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Сьогодні, 4 травня, Україна разом з усім світом відзначає Міжнародний день пожежників.

04/05/2023

У день професійного свята хочу привітати працівників мужньої та самовідданої професії – пожежників, які щодня, ризикуючи власним життям, рятують інших людей від вогню!
 
Саме вогнеборцям притаманні такі якості як самовідданість, здатність за лічені секунди приймати відповідальні рішення та готовність у будь-яку мить прийти на допомогу.
 
Сьогодні десятки тисяч пожежників, героїчно виконують свій обов’язок у фронтових та прифронтових районах України. Ліквідовують пожежі, внаслідок обстрілів російських окупантів, рятують людей з-під завалів розбомблених ворогом будинків. Подекуди ціною власного здоров’я та життя. Вічна пам’яті та шана всім загиблим рятувальниками.
 
Кожен ваш робочий день – це випробування професіоналізму та сили духу, а кожна ліквідована пожежа та аварія – це врятовані людські життя.
 
Дякую вам за вашу працю. Низький уклін вам! Щиро бажаю усім вогнеборцям, міцного здоров’я, щастя і добра, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України. 
 
З повагою, начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.

Всі новини →