Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Гуманітарний штаб продовжує свою роботу

05/05/2023

Гуманітарний штаб при Баштанській районній військовій адміністрації продовжує працювати та забезпечувати допомогою населення регіону. На цьому тижні необхідний гуманітарний вантаж отримали працівники ДП «Березнегуватське лісництво» та Березнегуватської гімназії №2. Для потреб працівників трудових колективів було надано продукти харчування, засоби гігієни та побутову хімію.

«Щиро вдячні Баштанській районній військовій адміністрації за надану гуманітарну допомогу. Дякуємо від щирого серця за розуміння, добросердечність, чуйність, щирість, підтримку! Приємно знати, що такі люди є поруч. Бажаємо процвітання, добра, благополуччя, гармонії і щастя!», – відгукуються про допомогу працівники.

Тільки добром один до одного, тільки взаємною підтримкою ми сильні! Разом переможемо! Не зупиняємось та працюємо на благо мешканців Баштанщини. Усе буде Україна!

Всі новини →