Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Відновлення інфраструктури Баштанщини продовжується

09/05/2023

Результати відновлення пошкодженої внаслідок ворожих обстрілів інфраструктури в Баштанському районі за перший тиждень травня.

Березнегуватська громада 

У смт Березнегувате за цей період проводили відновлення гімназії №1, адміністративного приміщення селищної ради та народного історико-краєзнавчого музею.

Так, в Березнегуватській гімназії №1 вдалося завершити роботи щодо поточного ремонту даху площею 1500 кв.м. Відремонтовано останні 540 кв.м. Загалом на покрівлі корпусів навчального закладу замінено 697 листів шиферу.

На адміністративному приміщенні Березнегуватської селищної ради завершено облаштування покрівлі - замінено 40 шиферин на даху будівлі.

Виконуютьтся роботи по благоустрою та здійснюються ремонтні роботи щодо заміни дверей в Березнегуватському народному історико-краєзнавчому музеї.

Відновлення пошкодженої внаслідок російської агресії інфраструктури в Баштанському районі наразі триває.

 

Баштанська районна військова адміністрація дякує всім комунальним службам, які оперативно виконують свою роботу й відновлюють пошкоджені внаслідок збройної агресії російської федерації об'єкти. Працюємо, кожен на своєму фронті.

 

Всі новини →