Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Робоча зустріч пройшла відкрито та конструктивно

09/05/2023

9 травня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів робочу нараду за участі своїх заступників, керівників окремих підрозділів Баштанської РВА, сільських, селищних, міських голів територіальних громад, начальників Горохівської сільської та Снігурівської міської військової адміністрацій. У ході наради учасники заходу обговорили вісім  нагальних питань порядку денного та прийняли ряд відповідних рішень.

Присутні  значну увагу приділили питанню щодо підготовки закладів освіти Баштанського району до нового навчального року: створення та функціювання класів безпеки у закладах освіти; наявність захисних споруд цивільного захисту в закладах освіти. Крім цього, детально обговорили не менш важливе питання – розмінування земель сільськогосподарського призначення у Баштанському районі. 

Також учасників засідання було проінформовано про правильність внесення об’єктів до Реєстру пошкодженого, знищеного майна; про постанову Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 №381 «Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федарації, з використанням електронної публічної послуги «є.Відновлення». 

На робочій нараді було надано роз’яснення щодо порядку та надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам: на облаштування безпечних умов  у закладах загальної середньої освіти; на придбання шкільних автобусі. 

Підсумовуючи нараду, очільник Баштанської військової адміністрації В. М. Дмитрів наголосив, що досягти успіхів у роботі  можна тільки об’єднавши зусилля всіх гілок влади. Робоча зустріч  пройшла відкрито та конструктивно. Наостанок засідання були надані відповідні доручення, терміни їх виконання та настанови щодо подальшої роботи.

Всі новини →