Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Фінансовий відділ Баштанської районної військової адміністрації доводить до відома!

11/05/2023

Офіс Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України запрошує представників ОМС та військових адміністрацій на Конгресові слухання законопроекту №8056 .
 
Реєстрація триває
Захід відбудеться 16 травня об 11 год
 
Організатор - Офіс Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України у співпраці з Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку так містобудування за підтримки ГО «ДІЙСНО». Інформаційний партнер – портал «Децентралізація».
 
До участі онлайн в Конгресових слуханнях запрошуються представники органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій населених пунктів.
 
Для отримання посилання на підключення до заходу, необхідно до 15 травня зареєструватися ТУТ.
 
Ознайомитися з деталями проекту Закону можна ТУТ.
 
Мета проєкту Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення повноважень органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб у період дії воєнного стану»:
 
*забезпечення соціальних гарантій для посадових осіб місцевого самоврядування у територіальних громадах, в яких утворено військові адміністрації населених пунктів (врегулювання питання сумісництва посади сільського, селищного, міського голови та начальника військової адміністрації населеного пункту);
 
* чітке врегулювання питання розмежування випадків здійснення військовими адміністраціями повноважень представницьких і виконавчих органів місцевого самоврядування та сільського, селищного, міського голови, голови районної та обласної ради.

 

Всі новини →