Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

23 травня – День морської піхоти в Україні

23/05/2023

Шановні офіцери, прапорщики, сержанти, матроси та ветерани морської піхоти! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем морської піхоти України!

Українські морські піхотинці – це висококваліфіковані, патріотичні воїни, які протягом усієї своєї славної історії мужньо доводили своїми подвигами любов і відданість Україні, чим підтверджують своє гасло – «Вірний завжди».

Сьогодні, особовий склад військових частин і підрозділів морської піхоти Збройних Сил України демонструє високий моральний дух, професійну майстерність, самовідданість і відповідальність під час виконання бойових завдань. З початком повномасштабної війни морські піхотинці з доблестю і честю пройшли випробування на міцність, одними з перших зустрічали ворожі колони та ціною власних життів зупиняли їх просування в глиб країни. Морпіхи із мужністю справжніх лицарів захищають країну, виконуючи надскладні спецзавдання по протистоянню російському тероризму. Честь і слава їм за це та низький уклін від усього українського народу.

Шановні морські піхотинці! У цей непростий, захмарений війною час, бажаємо усім вам із мужністю пройти шлях до нашої Перемоги! Нехай рідні дочекаються вас живими та здоровими, нехай мир запанує у ваших домівках!

Бажаємо вам і вашим родинам мирного неба над головою, благополуччя, міцного здоров’я. Нехай кулі вас оминають, а поруч завжди буде надійне плече бойового побратима.

Вічна пам'ять всім загиблим морським піхотинцям!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою – голова Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів. 

Всі новини →