Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

В Софіївській громаді попрощалися з Героєм, який загинув на фронті

30/05/2023

Вже понад рік наші мужні українські воїни стоять на захисті Батьківщини та кожного з нас міцною, незламною стіною. За наші спокійні світанки платять найдорожчим – пролитою кров’ю і власним життям! Невимовний сум огортає душу кожного українця, адже щодня в боротьбі з кривавим агресором Україна втрачає своїх найкращих синів і дочок. Біль від цієї втрати не вщухає, а з кожною страшною звісткою наростає ще більше.

Минулого тижня жителі Березнегуватського старостинського округу Софіївської територіальної громади провели в останню земну дорогу вірного сина України, військовослужбовця Сергія Григоровича Сінельникова, який загинув на війні. 

Народився Сергій Сінельников 8 листопада 1971 року в с.Шевченково Вітовського району Миколаївської області. У 1984 році сім'я Сінельникових переїхали жити в с.Березнегуватське Новобузького району. У 1989 році Сергій закінчив Березнегуватську ЗОШ. Після школи працював у місцевому колгоспі механізатором, а потім разом з дружиною приймали молочну продукцію (на базі Баштанського сирзаводу).

У 2014 році С.Г.Сінельников був призваний у зону АТО. Коли розпочалася повномасштабна війна у вересні мобілізували до Збройних сил України. У грудні військовослужбовець Сінельников  під час бою отримав тяжке поранення. Після лікування знову повернувся в свою частину. 

Мужній воїн загинув 24 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині поблизу населеного пункту Хромове Бахмутського району. Сергій Сінельников був  вірний військовій присязі, завжди проявляв стійкість і мужність, був справжнім патріотом, ніколи не скаржився на труднощі. Чоловік був товариським, підтримував з усіма дружні відносини, з радістю приходив всім на допомогу, роботящим, відповідальним.

На траурному мітингу захиснику віддали останні військові почесті. У його честь пролунав трикратний стрілецький салют. 

У загиблого залишилися дружина та донька.

Пам’ять про подвиг нашого захисника Сергія Сінельникова, який віддав своє життя за те, щоб Україна залишалась вільною, назавжди залишиться в серцях жителів Баштанського району! Герої української землі не вмирають, і світла згадка про них буде жити вічно в нашій пам’яті!

Баштанська районна військова адміністрація розділяє біль втрати і висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Вічна пам'ять Герою!

Всі новини →