Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Проведено засідання ДНПК

31/05/2023

Сьогодні проведено позачергове засідання ДНПК при Баштанській районній військовій адміністрації, на якому були розглянуті питання про скасування карантинних обмежень та оголошення благополучними щодо сказу с.Явкине і смт Казанка, подовження карантинних обмежень в с.Новохристофорівка. 

З дня останнього випадку захворювання безпритульної собаки на сказ в с.Явкине та стт Казанка минуло 2 місяця, за період неблагополуччя хворих та підозрілих у захворюванні на сказ домашніх тварин та диких м’ясоїдних не виявлено. Всі заходи, передбачені «Планом заходів по локалізації і ліквідації спалаху сказу» та  чинною інструкцією «Про заходи щодо профілактики та боротьби зі сказом  тварин» від  19.01.1994р. №2,  були  виконані.

Баштанське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує, що згідно зі звітом про результати дослідження патологічного (біологічного) матеріалу випробувальної лабораторії Миколаївської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби від 29.05.2023 р. № 000987 п.м./23 виявлено вірус сказу в патматеріалі від корови, яка належить мешканкі села Новохристофорівка. Провводяться основні заходи по локалізації і ліквідації спалаху сказу згідно Інструкції «Про заходи щодо боротьби зі сказом тварин».

Всі новини →