Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Дорогі діти та шановні батьки!

01/06/2023

Щиро вітаю вас зі світлим і прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей! Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Діти – найдорожчий наш скарб. Саме тому піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави.

Проте, сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв’язку з бойовими діями на території нашої держави з боку росії.

В Україні гинуть діти, втрачають своїх батьків, свої домівки, у дітей немає звичного життя та дитинства, яке вони мали ще рік тому. І виною всьому повномасштабна війна, яку розпочала російська федерація.

Щодня нам, дорослим, потрібно зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, зробити все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Діти – наше майбутнє, а, значить, – майбутнє Баштанського району та всієї України.

Любі діти, прийміть найщиріші вітання. Нехай у вашому житті ніколи не буде розчарувань. Міцного здоров’я вам, успіхів у навчанні, безмежного щастя та мирного неба над головою.

Начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.

Всі новини →