Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Оперативна інформація про підтоплення населених пунктів Баштанщини

19/06/2023

На території Баштанщини тривають роботи по ліквідації наслідків підтоплення населених пунктів через підняття рівня води після підриву окупантами дамби Каховської ГЕС.

За інформацією Владислава Дмитріва, очільника Баштанської районної військової адміністрації – начальника Штабу ліквідації наслідків надзвичайної події пов’язаної з підривом Каховської ГЕС по Баштанському району Миколаївської області станом на 12.00 19 червня на території Снігурівської міської територіальної громади, Горохівської сільської громади та Березнегуватської селищної територіальної громади підтоплених будинків не має,  480 жителів евакуйовано.

Штаб ліквідації наслідків надзвичайної події пов’язаної з підривом Каховської ГЕС по Баштанському району Миколаївської області продовжує працювати у цілодобовому режимі.

Рівень води в р. Інгулець знизився на понад 5 м. До рівня, який був до моменту підриву Каховської ГЕС, залишається 56 см.

Енергетики майже повністю відновили всім жителям громади  електроенергію, там де є така технічна можливість. Без світла залишаються ще 41 споживачів.

Рятувальники та працівники комунальних підприємств продовжують роботи по відкачуванню води із затоплених підвалів та колодязів жителів населених пунктів.

Роботи тривають. Працюємо далі…

Всі новини →