Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Передано гуманітарну допомогу постраждалим від наслідків підриву Каховської ГЕС

21/06/2023

6 червня 2023 року дії представників рф приголомшили весь світ: окупаційні війська підірвали Каховську ГЕС. Теракт спричинив найбільшу техногенну катастрофу в Європі за останні десятиліття.

На початку робочого тижня Гуманітарний штаб при Баштанській районній військовій адміністрації відвантажив допомогу для мешканців Горохівської сільської територіальної громади, які постраждали через підрив дамби Каховської гідроелектростанції. Цього разу для потреб жителів с. Новотимофіївка  передали питну воду, продукти харчування, речі першої необхідності та ін. 

Начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів, котрий також брав участь у розвантажені допомоги, зазначив, що така підтримка дуже важлива та необхідна для людей, будинки яких певний час були підтоплені, адже у них пошкоджені оселі, зіпсовані речі першої потреби.

«Ми продовжуємо  допомагати жителям нашого регіону  в боротьбі з наслідками катастрофи, яку навмисно спричинила росія, підірвавши Каховську ГЕС. Робитимемо все, що від нас залежить, щоб мешканці Баштанщини повернулися до нормального життя. 

Дякую за важливу підтримку всім, хто допомагає долати наслідки підриву Каховської ГЕС – волонтерам, рятувальникам, поліцейським, працівникам комунальних установ, міжнародним благодійним організаціям, небайдужим громадянам. Вдячні, що ви не втомлюєтеся підтримувати Баштанщину! Працюємо далі для спільної перемоги над ворогом», – наголосив Владислав Дмитрів.

Нагадуємо, що при Миколаївській обласній військовій адміністрації створено кол-центр з питань надання допомоги мешканцям Миколаївської області, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації, спричиненої руйнуванням греблі Каховської  ГЕС. Зателефонувати до кол-центру можна за номером +380 (63) 561 37 27.

Всі новини →