Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні жителі Баштанського району!

28/06/2023

Вітаю вас з Днем Конституції України!

Конституція – це не лише соціальний і правовий захист громадян. Це, в першу чергу, задекларована унітарність держави, її єдність у чітко визначених кордонах.

Прийняття основного Закону України стало точкою відліку нової епохи нашої держави, сприяло створенню могутньої основи для розвитку та зміцнення демократичних, соціальних та правових принципів розбудови суспільства.

Конституція України наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі і гідності, недоторканості і безпеки. Саме такі засади нашої державності так дратують наших ворогів, саме тому російський агресор так прагне зруйнувати все святе і цінне для українців. Але ми довели усьому світові, що можемо захистити себе і інших, що ми велика нація, нація, яка бажає жити на демократичних засадах і поважає верховенство Закону, адже саме наша Конституція Пилипа Орлика була чи не найпершою у світі.

Тож нехай, незважаючи на важкі часи, ці демократичні засади стануть реаліями сьогодення для кожного українця.

Ми боремося за свою свободу і цілісність нашої держави щодня, щохвилини! Де б не проживали сьогодні українці – кожен з нас усвідомлює свою національну ідентичність!

Жоден ворог не здатен знищити нашу мову, історію, наше прагнення бути вільними!

Від щирого серця бажаю всім здоров’я, щастя, успіхів та плідної праці на благо українського народу. Нових звершень нам заради реалізації принципів основного Закону нашої держави. Перемоги нам усім над ворогами і мирного неба над головою.

Начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.

Всі новини →