Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Передали подарунки дітям, які втратили батьків-військовослужбовців.

06/07/2023

Баштанська районна військова адміністрація продовжує співпрацювати  з благодійниками, громадськими організаціями, які допомагають українцям, котрі постраждали від російської військової агресії.

Україна переживає зараз дуже важкі часи і найбільше від цього страждає найменше покоління. Нещодавно представники районної влади передали подарунки дітям, котрі проживають у Баштанському районі, від співробітників аграрної компанії Кернел.

Багатотисячна команда компанії Кернел з різних куточків України провела благодійну акцію, щоб допомогти маленьким українцям деокупованих громад. Спільними  зусиллями їм вдалося зібрати необхідні речі для діток, які втратили на війні батьків-військовослужбовців. 

«Наші кластери агробізнесу, колективи виробництв, регіональні офіси та інші представники компаній придбали речі зі списку бажань малечі. Вдалося зібрати багато футбольних і волейбольних м'ячів, розмальовок і кольорових фломастерів та олівців, комплектів постільної білизни та рушників, а також інших необхідних речей. Колеги навіть після завершення оголошеного терміну збору не зупинялись, хотіли допомогти та передавали також одяг у хорошому стані, якого навіть не було у списку», - зазначили організатори благодійного заходу.

«Щиро дякуємо співробітникам компанії Kernel за підтримку, розуміння та надану допомогу дітям Баштанщини, які вкрай її потребують. Дітлахи отримали не тільки необхідні речі та подарунки, але й відчули тепло та любов від зовсім незнайомих людей.

Сім’ї, які втратили своїх близьких на війні, потребують постійної уваги та піклування, як з боку держави, так і з боку суспільства. Думаю, для них важливо те, що про них пам’ятають та піклуються. Єдине наше бажання: щоб списки дітей, які втратили батьків, не поповнювалися новими прізвищами»,  – зазначив  начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів. 

Сподіваємося, що така турбота від небайдужих людей допоможе дітям у розвитку, навчанні та облаштуванні комфортного життя. А сама ініціатива стане гарним прикладом для  інших. Разом ми можемо зробити багато добрих справ там, де це критично необхідно. Нехай діти якомога довше залишаються дітьми: безтурботними, веселими, радісними, а небо над їхніми головами буде мирним!

Всі новини →