Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

На засіданні комісії обговорили важливе питання.

25/07/2023

25 липня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав  Дмитрів провів чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Баштанській районній військовій адміністрації. Участь взяли: представники ДСНС України у Миколаївській області, Баштанського РВ національної поліції, Баштанської окружної прокуратури.

На порядку денному розглядалося важливе питання сьогодення – забезпечення цілодобового функціонування ПРУ та НПУ (найпростіших укриттів) на території громад Баштанського району.

Під час засідання Владислав Дмитрів наголосив, що на період війни усі захисні споруди цивільного захисту району повинні працювати у цілодобовому режимі функціонування. 

За результатом обговорення зазначеного питання, визначено порядок вжиття подальших дій, надані відповідні доручення, котрі спрямовані на визначення рівня готовності до використання за призначенням захисних споруд цивільного захисту, визначені конкретні завдання щодо забезпечення безперешкодного цілодобового доступу населення до ПРУ та найпростіших укриттів.

Всі новини →