Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники системи охорони здоров'я! Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята!

27/07/2023

Споконвіку більше за всі скарби світу цінувалося здоров'я людини. А тому професія медика, завжди була, є та залишається однією з найнеобхідніших і найшанованіших. Не має вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям життя, особливо у такий складний час, як сьогодні, коли Україна протистоїть агресору, ви знову на передовій рятуєте життя військовим та невинним мирним мешканцям, які потерпають від обстрілів. Ви справжні ангели-охоронці, які завжди готові прийти на допомогу. Бажаю вам, шановні медики, міцного здоров'я, терпіння, витримки, благополуччя, родинного тепла і людської шани. Дякуємо за те, що докладаєте максимум зусиль, щоб наблизити перемогу над агресором.

 

Хочу побажати  Вам міцного здоров'я, мирного неба над головою, родинного затишку, достатку та вдячності пацієнтів. Разом ми усе подолаємо!  

 

З повагою,                                               

голова Баштанської районної ради 

Наталія ОЛІЙНИК, 

депутатський корпус і виконавчий апарат районної ради.

 

Всі новини →