Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні жителі Баштанського району! Прийміть щирі вітання з Днем Державності України!

28/07/2023

28 липня – День Української Державності та День Хрещення Київської Руси-України. Українська Державність – це тисячолітня історія багатомільйонного народу. На превеликий жаль, для українського народу становлення національної державності відбувалося досить складно упродовж тривалого часу. Святкуючи День державності, ми засвідчуємо повагу до всіх борців за державність та незалежність України.

Ми вдруге відзначаємо День державності в час такої жорстокої російсько-української війни. Наші мужні захисники тримають оборону та дають відсіч окупантам, відстоюючи свої кордони, історію, мову, культуру, свободу і незалежність, проявляють небачену мужність і рішучість. Українців не зламати! Ми вистоїмо і переможемо! Єднатися і працювати разом на перемогу – це найважливіше національне завдання, яке всі ми обов’язково виконаємо!

Із Днем Державності України!

З повагою Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації.

Всі новини →