Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вибухонебезпечний предмет забрав життя чоловіка.

28/07/2023

На території Баштанського району, де відбувалися активні бойові дії, триває розмінування. Незважаючи на щоденну роботу саперів, залишається ще багато нерозірваних боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.

Мінна небезпека несе постійні ризики для життя цивільних мешканців.

На жаль, знову трапився трагічний випадок неподалік від селища Лепетиха Березнегуватської громади Баштанського району. Двоє трактористів приїхали на поле, аби заготовити на зиму для худоби солому. У якусь мить один із селян наступив на касетний снаряд, що лежав на полі, і небезпечний пристрій здетонував. Чоловіки отримали мінно-вибухові травми тіла. На жаль, 48-річний потерпілий помер на місці події. Іншого чоловіка доставили до  медичного закладу.

Баштанська районна військова адміністрація, Головне управління ДСНС України у Миколаївській області вкотре звертається до громадян! Баштанський район є сильно засміченим різного роду боєприпасами – завжди пам'ятайте про правила протимінної безпеки, дотримуйтесь їх! 

Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією. Якщо побачили вибухонебезпечний предмет зателефонуйте за номером «101» ‒ у ДСНС та повідомити про небезпечну знахідку. 

Бережіть себе!

Всі новини →