Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Увага! Початок другого конкурсу проєктних пропозицій в рамках програми Interreg «Дунайська регіональна програма 2021-2027»

09/08/2023

В продовження реалізації програми Interreg «Дунайська регіональна програма 2021-2027», затвердженої Європейською Комісією у листопаді 2022 року, повідомляємо, що 2 жовтня 2023 року заплановано відкриття другого конкурсу проєктних пропозицій.
У новому програмному періоді відкрито доступ до участі у конкурсах проєктів потенційним партнерам з усіх регіонів України.
Загальний бюджет програми складає 268 млн євро. Фінансування проєктів здійснюватиметься на поворотній основі шляхом відшкодування коштів у розмірі 80% бюджету проєкту.
Детальніше з пріоритетами співпраці та можливостями програми можна ознайомитися за посиланням: https://www.interreg-danube.eu/
Секретаріатом Кабінету Міністрів України заплановано проведення інформаційних днів з метою популяризації можливостей програми та сприяння активній участі українських партнерів.
Участь у інформаційних днях можлива за умови попередньої реєстрації до 10 серпня 2023 року за посиланням: https://forms.gle/2WL73dHx45XoxZdj7

 

Всі новини →