Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні жителі Баштанського району!

24/08/2023

День Незалежності України – особливе свято для кожного українця, котре ми відзначаємо вдруге під час повномасштабної війни. 32 річниця Незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода.

Агресія російської федерації стала випробуванням для всіх нас – випробуванням на зрілість, на терпіння,  толерантність. Наша нація гартується в боротьбі за волю і незалежність. Ми назавжди запам’ятаємо те, хто нам друг, а хто ворог. 

Українці продовжують гідно  протистояти нелюдам і вражати світ своєю незламністю, силою духу та єдністю. Під нашим  синьо-жовтим стягом  славні захисники та захисниці  зрошують рідну землю кров’ю, відстоюючи її незалежність та державність, кладуть на вівтар свободи свої безцінні життя, бо свою волю, мову і державу ми нікому не віддамо. 

Нехай свято Незалежності України духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім мир, щастя і добро, порозуміння та згуртованість! Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях!

Бажаю завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

З Днем Незалежності України!

Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →