Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вшанували пам'ять всіх загиблих за нашу незалежність

24/08/2023

24 серпня Україна відзначає 32-гу річницю проголошення Незалежності. Це важливе свято для держави, адже сьогодні, як і багато поколінь тому, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках, героїчно боряться з окупаційними військами рф. 

Начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів разом зі своїми заступниками та військовослужбовцями Баштанського РТЦК та СП, керівниками структурних підрозділів Баштанської РВА поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні та борцям за незалежність України на Пагорбі Слави Баштанської територіальної громади. Учасники пам’ятної ходи хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих за нашу свободу. 

«Наша країна – символ незламності та боротьби, національної єдності, честі та непорушної гідності. Сильна нація зустрічає 32-й День Незалежності по-різному: у різних обставинах, умовах і навіть у різних часових поясах, але з єдиною метою – збереження незалежності та здобуття Перемоги для України! Тож давайте щиро покладатися на успіх спільних дій, які єднають нас та зміцнюють нашу з вами незламність задля розквіту України. Дякуємо тим, хто бореться за нашу історію та мир під синьо-жовтим прапором, пишаємося та віримо в Збройні Сили України, бажаємо їм міцного духу та наснаги. Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу та творімо нову історію. Нехай увесь світ знає, що Україна – це символ свободи.

Бажаю кожному жителю Баштанщини терпіння, мужності та наснаги. Ваша допомога фронту робить країну ще міцнішою. 

Завжди пам’ятаємо Героїв, які поклали свої життя за наше  право бути вільними! Сьогодні ми вшановуємо їх подвиг і світлу пам’ять квітами і молитвами. Слава Україні! Героям слава!», – зазначив виступаючи Владислав Дмитрів.

Всі новини →