Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Заслужений працівник охорони здоров’я України

25/08/2023

24 серпня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав  Дмитрів привітав з Днем Незалежності та з державною нагородою «Заслужений працівник охорони здоров’я України»  Наталію Дворецьку, головну медичну сестру комунального некомерційного підприємства «Снігурівська міська лікарня» Снігурівської міської ради.

Наталія Анатоліївна має стаж роботи у медичній сфері понад 20 років. До повномасштабного вторгнення рф в Україну Наталія Дворецька працювала в приватній лабораторії. Втім, коли розпочалися активні бойові дії  та до місцевої лікарні почали привозити перших поранених воїнів, жінка запропонувала свою допомогу. Їй довелося працювати в умовах, коли медикам погрожували озброєні російські окупанти. Вона не покинула лікарню, місто, а жертовно та самовіддано продовжувала надавати медичну допомогу всім, хто її потребував.

Владислав Мирославович вручив квіти пані Наталії та щиро подякував їй за  значний особистий внесок у розвиток системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги і рятування життя людей в умовах воєнного стану, сумлінне виконання професійного обов’язку.

Всі новини →