Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

На території Баштанського району створено прийомну сім’ю

05/09/2023

 Сімейне виховання має стати пріоритетною формою виховання в Україні, оскільки роль сім’ї для кожної дитини, незалежно від її віку, є надзвичайно важливою.

  Від батьків залежить яких життєвих цінностей набудуть їхні нащадки; вони є першими зразками для наслідування, які прищеплюють побутові та соціальні навички, необхідні для самостійного життя; дарують дітям досвід поколінь; допомагають пізнати почуття теплоти та любові.
   Діти повинні рости у біологічних сім’ях, але коли це стає неможливим, інша сім’я може служити альтернативою родині, яка наразі не може виконувати свої соціальні функції.
 Так, розпорядженням начальника Баштанської районної військової адміністрації, Владислава Мирославовича Дмитріва, на території району створено прийомну сім’ю родини Рязанових, до якої 4 вересня 2023 року влаштовано дитину, позбавлену батьківського піклування, яка виховувалася у закладі інституційного догляду.
Бажаємо родині невичерпної любові, взаєморозуміння та благополуччя!

Всі новини →