Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів, перший заступник голови Баштанської РВА Наталія Казаріна взяли участь в урочистих заходах до Дня знань

07/09/2023

 У цьому році, на жаль, через російську агресію, не всі заклади освіти мали змогу провести святкові лінійки дітям до Дня знань. Як проводити свято, вирішували в кожній територіальній громаді окремо, залежно від безпекової ситуації. Не дивлячись на це, кожен педагогічний колектив підготував для учнів перший урок, відеопривітання та цікаві відеоекскурсії. На святі незмінним залишилися - Гімн України, хвилина мовчання за загиблими Героями і синьо-жовті символи та вишиванки.

4 вересня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів, перший заступник голови Баштанської РВА Наталія Казаріна взяли участь в урочистих заходах до Дня знань, що відбулися у Казанківській гімназії №1.
 
На початку заходу хвилиною мовчання присутні вшанувати пам’ять захисників України, які віддали життя за свободу і незалежність нашої держави: всіх, хто воював, всіх військових, цивільних та дітей, всіх, хто загинув в боротьбі з окупантами та внаслідок нападу російських військ.
 
«На жаль, це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни наші діти продовжують вчитися, бо саме якісна освіта може укріпити їхнє відчуття і розуміння української ідентичності та підготувати до успішного творення власного життя, власної родини і своєї країни. Дякую Збройним Силам України за можливість  розпочати освітній процес у закладах освіти», - зазначив виступаючи В. М. Дмитрів.
 
«З Днем знань, любі діти, вчителі та батьки! Навіть під час війни не втрачаєте віру у світле майбутнє! Попереду новий навчальний рік, який стане для вас важливим, тож нехай він буде легким і під мирним небом», - промовила Н. Л. Казаріна.
 
Від Баштанської районної військової адміністрації закладам освіти Казанківської громади передано канцелярські приладдя для першокласників, проєктор для гімназії №1, спортивний інвентар для гімназії №4, обладнання для ресурсної кімнати гімназії №2.
 
Дякуємо всім, хто підтримує освіту у такий тяжкий час для нашої країни. Разом - до Перемоги!
 
  

Всі новини →