Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Наша мета перед наступним Самітом НАТО, який відбудеться у Вашингтоні у 2024 році – продемонструвати реальний прогрес у виконанні адаптованої РНП, а також повноцінно запустити роботу Ради Україна-НАТО.

15/09/2023

 

Про це наголосила під час свого робочого візиту до штаб-квартири Альянсу Віцепремʼєрка Ольга Стефанішина на зустрічі з новопризначеним заступником Генерального секретаря НАТО з політичних питань та політики безпеки Борісом Руге.
Ольга Стефанішина поінформувала заступника Генерального секретаря про динаміку ситуації на фронті та потреби України для посилення оборонних спроможностей для відсічі і подальшого стримування агресії рф.
Сторони також обговорили практичні аспекти створення спільних комітетів і робочих груп в межах Ради Україна-НАТО.Віцепрем'єрка поінформувала про пріоритетні для України напрямки щодо роботи в комітетах.
«Ми готові розпочати роботу зі створення спільних комітетів і робочих груп в межах Ради», – зазначила Віцепремʼєрка.
Віцепрем’єр-міністерка також передала стороні НАТО бачення пріоритетних напрямків реформ, що будуть включені до адаптованої Річної національної програми.
Зі свого боку Боріс Руге запевнив, що Альянс залишається вірним союзником України та готовий спільно працювати над визначеними пріоритетами.

 

Всі новини →