Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні лісівники Баштанщини, вітаю вас з професійним святом!

17/09/2023

 Прийміть щирі слова вдячності за вашу роботу, нехай вас не полишають сили й завжди на серці панує натхнення для нової роботи.

Український ліс завжди був і залишається національним багатством, що потребує уважного до себе ставлення та розумного використання. Від того, як ми розпоряджатимемося цим безцінним капіталом, залежить не лише наш добробут, а й добробут наступних поколінь.
Працівники лісового господарства району – фахівці високої кваліфікації. Віддані своїй справі та чесно виконуючи свій професійний обов'язок перед людьми та природою, ви з любов'ю вирощуєте та охороняєте ліс. Саме тому ми так поважаємо і цінуємо вашу невтомну працю.
Дякую за вашу любов до природи та дбайливе ставлення до неї. Бажаю нових трудових звершень на благо Баштанщини, здоров'я, благополуччя, оптимізму, миру, щастя вам та вашим близьким та сил і надалі збагачувати наше національне надбання, розширювати лісові насадження, зберігати їх для прийдешніх поколінь.
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →