Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вітаємо з Днем усиновлення!

17/09/2023

 17 вересня в Україні відзначають День усиновлення. Це свято є

прикладом невичерпної життєвої мудрості, душевності, щирості і розуміння, безкрайньої душі та терпіння.
Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця та двері своїх домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.
Сьогодні на території Баштанського району проживає 75 усиновлених дітей, 228 дітей перебуває у сім᾽ях опікунів та піклувальників, 100 дітей виховуються у прийомних сім᾽ях та дитячих будинках сімейного типу. Ще 12 дітей влаштовано у родини патронатних вихователів.
Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям та патронатним вихователям! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова подяки з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили свої серця для дітей, розділили з ними свою любов і душевне тепло, зцілили стражденні дитячі душі та надали їм впевненості у завтрашньому дні.
Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше - щастя мати родину.
Бажаємо всім вам міцного здоров’я, щастя, миру та злагоди. Хай ваші домівки будуть сповнені щасливим дитячим сміхом , а діти ростуть здоровими і успішними.
Служба у справах дітей Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →